Ethereum Booms als investeerders Zoeken naar iets nieuws

Ethereum brak zijn vorige record van alle tijden tijdens het weekend, toen ’s werelds op één na grootste cryptokringen opkwamen.

  • Ethereum overtrof zijn vorige all-time-hoog in het weekend.
  • De boom komt dankzij de stijging van de DeFi.
  • De Amerikaanse markten zullen deze week volatiel zijn, aangezien de winstrapporten en de Amerikaanse economische gegevens worden gepubliceerd.

In januari staat alles in het teken van ethereum. De tweede grootste cryptocurrency van de wereld door markt GLB is schommelen in 2021, en tijdens het weekend, brak door zijn vorige alle tijdhoogte van $1.439. Een record dat het slechts een week eerder vestigde. In feite, op 1 januari, zat de prijs van Ethereum rond de $730, maar in de laatste 25 dagen is Bitcoin Bank verdubbeld, volgens dataprovider Nomics. Vergeleken met Bitcoin, dat een hobbelig begin van het jaar heeft gehad, is de groei van Ethereum tot nu toe ongeveer 88%, terwijl die van Bitcoin slechts 10% is. Wat is hier aan de hand?

DeFi is terug. De catch all term voor decentrale financiering of projecten die toegang bieden tot kredietverlening en stakingdiensten is weer tot leven gekomen.

DeFi Coins Boom als Crypto Market Recovers

Hoooorrayyyy!!! Winst voor iedereen in de crypto markt vandaag de dag, die vandaag de dag een zee van groen is in deze hagelwitte wateren. Munten die de macht gedecentraliseerde financiële protocollen…

Na de zomer van 2020, waarin projecten 1.000% rendement op de inzet van zwembaden boden, maar weinig transparantie over hoe die zwembaden werkten, lijken de meer gevestigde spelers een paarse vlek te hebben geslagen.

Aave, een open-source protocol voor het lenen en uitlenen is de afgelopen 24 uur met 11% gestegen, na vier dagen van sterke groei.

Uniswap, en de onderliggende bestuursmunt, UNI is met 20% gestegen, net als de Synthetix Network Token – een gedecentraliseerd betalingsnetwerk – dat de afgelopen 24 uur 7% winst boekte.

Zelfs SushiSwap, de gedecentraliseerde uitwisseling die de hoogtepunten, en de dieptepunten van de opbrengst landbouw rage van 2020 belichaamde, is bijna 10% gestegen, en de onderliggende penning SUSHI, heeft zijn vorige all time hoge prijs van $8.71 die op 1 september 2020 werd vastgesteld, verslagen.

„Wat in Freaking Hell?!“ Twitter reageert op het SushiSwap-schandaal…

Crypto Twitter is opgeblazen sinds het spectaculaire SushiSwap schandaal. Maar het eerste wat er gebeurt is een recapitulatie: SushiSwap, voor iedereen die het niet weet, is een kloon van de decentrale uitwisseling (DEX). T…

Dit alles helpt om de prijs van ETH op te drijven, aangezien deze projecten allemaal gebruik maken van de ERC-muntenstandaard van Ethereum om nieuwe tokens te creëren. Dit heeft ertoe geleid dat institutionele beleggers – de grote kopers die na de marktcrash van maart 2020 op zoek gingen naar exotische activa en Bitcoin vonden – Ethereum als een andere investering met een enorm potentieel onder de loep hebben genomen.

Futures-contracten, een belangrijke weg voor beleggers om blootstelling aan crypto-prijsbewegingen te krijgen, braken vorige week alle tijdshoogtes omdat er voor $4,5 miljard aan weddenschappen op de prijs van het Ethereum werd geplaatst.

Ethereum Futures Open Interest Breaks High as Price Rallies

De totale open rente op de termijnmarkten van Ethereum (ETH) heeft een nieuwe hoogte van meer dan 4,5 miljard dollar bereikt, volgens gegevens van het cryptoanalyseplatform Glassnode. $ETH open rente …

De handelsvolumes op het netwerk zijn ook gestegen. Meer dan 1 biljoen dollar aan transacties ging door Ethereum in 2020, waardoor het ongeveer gelijk is aan de betalingsgigant PayPal. Dit alles suggereert dat de Eth-stierenloop doorgaat.

Het verdienen van resultaten en de vergadering van de Fed spelen een belangrijke rol voor de markten…

Het is een drukke week voor marktkijkers. De Federal Reserve moet een verklaring afleggen over de rentetarieven en het agressieve programma voor de aankoop van activa dat bedoeld is om de markten deze week in beweging te houden. De gegevens voor het vierde kwartaal van de Amerikaanse economie zullen worden gepubliceerd en Facebook, Apple en Tesla zullen deze week hun winstcijfers voor het vierde kwartaal bekendmaken.

Met de Fed lijkt het onwaarschijnlijk dat het zijn voet van het gaspedaal van zijn programma voor de aankoop van activa zal halen, dat momenteel $120 miljard per maand raakt, waardoor de markten effectief verzekerd zijn. Ook de rentetarieven zullen tot ten minste 2023 gelijk blijven.

De prestaties van de Amerikaanse economie in het najaar van 2020 zullen naar verwachting stijgen met ongeveer 4%, wat goed is, maar niet zo indrukwekkend als het derde kwartaal, waarin de groei van de economie met 33% is gestegen.

Tot slot zijn de winstrapporten deze week gericht op bedrijven die sterk hebben geprofiteerd van de COVID-voorwaarden, namelijk Apple en Facebook. Tim Cook’s bedrijf zal naar verwachting een recordbedrijfsresultaat boeken in het laatste kwartaal. De belegerde groep van Mark Zuckerberg op Facebook zou de voortdurende groei van zijn reclamezaken moeten laten zien, ondanks een massale uittocht van zijn WhatsApp messenger-platform en een boycot door sommige adverteerders van het platform vorig jaar.