Prime-mægler Genesis, en del af Digital Currency Group, har annonceret lanceringen af ​​en kryptovaluta-depottjeneste rettet mod kvalificerede investorer.

Ifølge administrerende direktør Michael Moreau giver Genesis Custody klienter „skræddersyede forsikringsløsninger“ fra Paragon International Insurance Brokers og Woodruff Sawyer.

Genesis Custody understøtter oprindeligt opbevaring af Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic, MANA, ZCash, Horizen, XRP og XLM. Virksomheden har til hensigt at tilføje nye aktiver på en månedlig basis.

Tjenesten blev lanceret efter integrationen af ​​Vo1t digitale aktiver depotteknologier i virksomhedens forretning. Genesis købte det London-baserede firma i maj i år.

Moreau talte om virksomhedens fremtidige planer:

opnå godkendelse af regulatoren som en kvalificeret depot;
oprettelse af en agenturhandelsplatform;
lancering af API til institutionel udlån;
opnåelse af en licens i Singapore
lancering af en ny virksomhed for at rejse kapital til hedgefonde og kapitalforvaltere ved hjælp af virksomhedens platform.
Husk, at Genesis i august rapporterede, at dets portefølje af kryptokurrency-lån fordobles i andet kvartal – til 2,2 milliarder dollars.

Tidligere annoncerede virksomheden en fælles udvikling med Circle til udvikling af DeFi-produkter baseret på USDC stablecoin.